Bootcamp

Groepstrainingen

GoStronger geeft meerdere keren per week in de frisse buitenlucht bootcamp trainingen aan fanatieke groepen. Naast individuele oefeningen, wordt er tijdens bootcamp trainingen ook regelmatig samengewerkt waardoor je andere mensen op een leuke manier leert kennen.

Hierbij wisselen cardio- en krachtelementen elkaar continu af.
We trainen tussen de oefeningen door constant het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Dit doen we door de trainingen afwisselend te houden met diverse conditieoefeningen, die worden aangevuld met speedladders, touwtjespringen, joggen, korte sprintjes en estafettes. Iedereen wordt op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd.

Bij de krachtelementen trainen we voornamelijk met lichaamsgewicht, maar ook met losse dumbells, kettlebels, battle ropes etc.

In elke training worden zo veel mogelijk grote spiergroepen aangesproken waaronder benen, billen, armen, buik en rug. Door variatie en herhaling blijven oefeningen uitdagend

Effectiviteit

Bereik je fitnessdoelen sneller met onze bootcamp-trainingen die bewezen resultaten opleveren voor kracht, conditie en algehele gezondheid.

Groepsdynamiek

Train samen met anderen in een motiverende groepsomgeving waarin je elkaar aanmoedigt en ondersteunt om het beste uit jezelf te halen.

Toegankelijkheid

Onze bootcamp-trainingen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, met aanpasbare programma's en modificaties voor elke oefening, zodat iedereen kan deelnemen

Variatie

Ervaar een diversiteit aan uitdagende oefeningen die verveling voorkomen en je blijven uitdagen om je grenzen te verleggen.

Tarieven

Bedrijfsbootcamp Vanaf €150,- incl. btw.
  • Een les duurt 60 minuten.
  • De minimale groepsgrootte is 10 personen.
  • De maximale groepsgrootte is 20 personen.

Bedrijfsbootcamp

Wil jij de werksfeer en vitaliteit op de werkvloer verbeteren, dan is wellicht bedrijfsbootcamp een leuke uitdaging?!

Het is bekend dat sportende medewerkers fitter zijn, productiever zijn en minder vaak ziek zijn. Bovendien hebben fitte medewerkers vaak meer plezier in hun werk en zijn ze over het algemeen creatiever en productiever.

Bij bedrijfsbootcamp wordt er één uur bootcamp gegeven aan de werknemers van uw bedrijf. De trainingen kunnen op locatie worden aangeboden of op een locatie die samen met u wordt bepaald. Het is mogelijk om meerdere uren aan te bieden. Dag en tijd zijn beide flexibel, dit gebeurt in overleg.

Teambuilding

Versterk de teamband en bevorder samenwerking met onze bedrijfsbootcamp-trainingen, waar collega's samen werken aan gezondheid en teamwork.

Efficiëntie

Verbeter de productiviteit en het welzijn van werknemers met onze effectieve bedrijfsbootcamp-programma's, die zich richten op zowel fysieke als mentale fitheid.

Duurzaamheid

Investeer in de gezondheid en het welzijn van je werknemers door bedrijfsbootcamp aan te bieden, wat bijdraagt aan een gezonde en duurzame werkcultuur.

Bedrijfsresultaten

Vergroot de betrokkenheid en het teamgevoel binnen jouw organisatie, wat kan leiden tot verbeterde bedrijfsresultaten en prestaties.

Scroll naar boven