Personal Training

Personal Training

Naast bootcamptrainingen wordt er ook personal training aangeboden. Het mooie hiervan is dat je vanuit een personal trainingstraject je belastbaarheid kan verhogen onder persoonlijke begeleiding, waarnaar je eventueel kan doorstromen in één van de bootcamp trainingen.

Bij personal training maakt de trainer samen met jou een plan op maat, zodat je 60 minuten effectief gaat trainen. We gaan kijken naar welk beweeg- en trainingsprogramma het beste bij jou past.
Personal training is individueel te volgen maar ook met twee personen. Personal training of duo training wordt aangeboden op (overdekt) privé terrein of op een rustige buiten locatie.

Persoonlijke aandacht

Geniet van onverdeelde aandacht en begeleiding van een professionele trainer die zich volledig richt op jouw individuele behoeften en doelen.

Flexibiliteit

Geniet van flexibele trainingsuren en -locaties die passen bij jouw drukke levensstijl, waardoor het gemakkelijker wordt om consistent te blijven trainen.

Voedingsadvies

Ontvang deskundig voedingsadvies en begeleiding om je te helpen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen die je fitnessdoelen ondersteunen.

Variatie

Ervaar een gevarieerd scala aan oefeningen en trainingsmethoden om je training leuk en uitdagend te houden, terwijl je voortdurend vooruitgang boekt.

Bij personal training wordt er niet gewerkt met fitness apparaten. Het lichaam wordt uitgedaagd door diverse oefeningen te combineren, afgestemd op het lichaam en op de specifieke doelen. Denk hierbij aan gewicht verliezen, conditie verbeteren, spier opbouw, ter ontspanning of ter voorbereiding op een wedstrijd/evenement.

Voor persoonlijke vragen kun je altijd contact opnemen via onderstaand telefoonnummer

06-15631321 of klik hier voor het contactformulier.

Tarieven

Personal Training Per 60 minuten
  • 1 persoon: €50,- p.p. per les incl. btw
  • 2 personen: €40,- p.p. per les incl. btw
Scroll naar boven