Rots & Water

Rots & Water Training

Vanuit mijn ervaring op het middelbaar onderwijs, heb ik gezien dat Rots & Water trainingen een positief effect hebben op het gedrag van jongeren. Tijdens deze training leren jongeren onder andere hoe ze eigen grenzen kunnen aangeven, zelfstandige beslissingen kunnen nemen en kunnen samenwerken. Respect hebben voor elkaar is het kernwoord voor iedere training.

Hoe ziet een jongere zichzelf en hoe gaan jongeren met elkaar om? Deze twee vragen staan centraal in trainingen van Rots & Water. De trainer gaat met een klas of met een groep jongeren het gesprek aan en maakt het visueel. Door middel van bewegingsoefeningen worden jongeren geactiveerd en wordt alles teruggekoppeld naar reële situaties.
De trainer zorgt voor een veilige sfeer en omgeving waarin geoefend zal worden.

Zelfreflectie

De training moedigt jongeren aan om na te denken over hun eigen gedrag, keuzes en reacties in verschillende situaties. Dit helpt hen om zichzelf beter te begrijpen en persoonlijke groei te bevorderen.

Zelfbewustzijn

Rots & Water training moedigt jongeren aan om zich bewust te worden van hun eigen gedachten, gevoelens en gedragingen. Dit helpt hen om zichzelf beter te begrijpen en te groeien als individuen.

Stressvermindering

Rots & Water training biedt jongeren technieken en strategieën om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Dit helpt hen om beter om te gaan met de druk en stress van het moderne leven.

Zelfvertrouwen

Door middel van empowerment oefeningen en zelfreflectie leren jongeren hun eigen kracht en capaciteiten te erkennen, wat hun zelfvertrouwen vergroot. Dit helpt hen om beter om te gaan met uitdagingen en tegenslagen.

Tarieven

Rots & Water Op aanvraag
  • Afhankelijk van de grootte van een groep, locatie en de duur van een training wordt de prijs bepaald.

Rots & Water: Ontdekken, Communiceren en Overwinnen

Rots & Water geeft jongeren meer inzicht in sociale situaties en de impact van hun eigen gedrag. Rots staat voor eigen grenzen aan kunnen geven en een eigen weg kunnen gaan. Water staat voor communicatie, samen naar oplossingen kunnen zoeken en de grenzen van anderen te respecteren.

Na acht weken Rots & Water training, slaat de jongere een houten plankje doormidden. Het doel hierachter is dat de jongere iets is gelukt, waarvan hij/zij dacht het niet te kunnen.

Voor persoonlijke vragen kun je altijd contact opnemen via onderstaand telefoonnummer

06-15631321 of klik hier voor het contactformulier.

Scroll naar boven